31 Ekim 2008 Cuma


BUGÜN HAVA ÇOK GÜZELDİ

Bugün ki kısa veli toplantımızdan döndüğümde Balonlarım beni çok özlemiş. (Tarık bile:) Hepsi yemeklerini bırakıp sarıldılar. (Tarık benden çekindiğinden uzak durur du:) Dişeler fırçalanıp sınıfa geldiğimizde hepsi bahçeye çıkmak istediklerini söylediler. Bizde öyle yaptık .


Bilal'in bakışı. (güzel yakalamışım öyle değil mi?) Küçük bir delikanlı:)











PAYLAŞIM GÜNÜ SIRASI HİLALNUR'DAYDI

Hilalnur'a bir gün evvel paylaşım günü sırasının kendisinde olduğunu söyledim. Bu konuyla ilgili bir not yazmama gerek varmı Hilal, yoksa sen hatırlar mısın? dedim. Bu senin sorumluluğun olsun bakalım yerine getirebilecek misin? dedim. (aramızda anlaştık)
Bugün Hilalnur unutmamış ve annesinden öğrendiğime göre akşamdan hazırlamış paylaşım günü yiyeceklerini,unutmamak için evlerinin kapısının önüne koymuş:)



Hilalnur'u da tebrik ettik, minik hediyesini verdik.




















SORUMLULUK DEĞERİ KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ OBJE TAŞIMA ETKİNLİĞİ BU GÜN SONA ERDİ

Laf aramızda Kerem bugün objesini evde unutmuş:) Ama önceki günlerde hiç unutmadığı için biz onu tebrik ettik. Tarık sorumluluğunu başarıyla yerine getirenlerden. AFFERİN TARIK'a
Müdür Öğretmenleride Balonlarımı tebrik etti ve minik hediyelerini verdi.
Bahar rahatsız olduğu için bugün okula gelemedi. Bende Bahar'ı buradan sorumluluğunu yerine getirdiği için tebrik ediyorum, ayrıca geçmiş olsun diyorum.








Sevgili Velilerim sizlerinde bildiği gibi Balonlarımın bu obje taşıma işi, Tarık, Hilalnur, Bahar ve Kerem'in de etkinliğe katılmasıyla sona erdi. Bu gurupta objelerini başarıyla evden okula,okuldan eve getirip götürdüler. (arada unutanlar oldu ama :)




30 Ekim 2008 Perşembe

tüm çocuklarımıza hediyeler verdiler

İtfaiyeci amcaları miniklerimize küçük hediyeler dağıttılar. Yap-boz,kalem, araba kokusu, ders program tablosu
Geçirdiğimiz bu güzel ve öğretici gün için tüm itfaiye ekibine teşekkür ederiz.





itfaiyeci amcalar, yangın söndürme sırasında giydikleri özel kıyafetlerini bir kere de çocuklarımız için giydiler...





Bu geziye Uğur böcekleri sınıfıyla birlikte gittik. Uğur Böcekleri sınıfından Yavuz Selim'in annesi Arzu Hanım'a gezimizin organizasyonundaki yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
Çocuklar sordukları sorularla İtfaiyeci amcalarını birazcık terlettiler. İtfaiyeci amcaları çocuklara kibrit,çakmak vs. gibi yanıcı maddeleri ellerine almamaları gerektiğini sıkı sıkı tembihliyorlardı ki, bir öğrencimiz 'ama benim babam, kızım bana çakmak, sigara,küllük getir dediğinde napcam, çünkü siz çakmak ellemeyin demiştiniz dedi:)


Balonlarım bu üzerinde oldukları yüksek merdivenli aracın kedi kurtarma aracı olduğunu söylüyorlar:)





























İtfaiyeci amcalar tüm araçlara tüm öğrencileri bindirerek tanıttılar.














İTFAİYEDEYİZ

İtfaiyeci amcalar bizi kapıda karşıladılar. Önce biraz dinlendik. Malum çok susamıştık. Su rica ettik. Sularımız hemen geldi. (teşekkür ederiz)
Sıra geldi tanışmaya,itfaiye araçlarını tanıtmaya













Çimlerde koştuk, yuvarlandık.


Sabiha önce yel değirmeninin yüksek oluşundan ve merdivenlerdeki kalabalıktan etkilenmiş olacak ki çıkmak istemediğini söyledi. Üzerine gitmedik. Ama arkadaşları yukarı çıkıpta onu çağırınca cesaretlendi ve o da yanımıza yukarıya geldi.






YEL DEĞİRMENİNDEYİZ

İtfaiye ye doğru yaklaşırken yol üstünde bir de ne görelim:) YEL DEĞİRMENİ
Çıkmak için İzin istedik önce. Hepbirlikte doğruca yukarıya çıktık.














Bir süre oyun oynadıktan sonra itfaiye ye doğru yola koyulduk. (Yoruldular ve çok susadılar)