29 Ekim 2009 Perşembe

TAŞINIYORUM...

Sevgili Velilerim 29 Ekim resmi tatili fırsat bilerek, uzun zamandır planladığım evimi taşıma işlemini kısmetse bugün gerçekleştiriyorum. Yeni evimde bir süre internet ortamı bulamayacağım. Bu nedenle blogumuzu güncelleyemeyeceğim. Ancak bulabildiğim her internet ortamını değerlendireceğime emin olabilirsiniz. (konu, komşu, interneti:):)
Yani siz yinede bloga girmeye devam edip, yorumlarınızı bırakın derim ben; kimbilir belkide çok kısa süre içerisindede internete kavuşabilirim:)

Şükriye ARIN

İŞTE 2. SAYIMIZ

Balonlarımla eğitim setimizin 2.sayısına başladık. Yeni kitaplarına başladıkları için çok sevinçliydiler. Çünkü kitabı bitirdiklerinde onlara kitabın en sonunda bir yıldız ve hikaye hediye edilmiş. Kitaplarını çabuk bitirip, yıldızlarını almak, hikayeyi dinlemek istiyorlar.









27 Ekim 2009 Salı

Serkan Bey, Ömer'i sunumunu yapabilmesi için sürekli olarak yüreklendirdi.Böylece Ömer arkadaşlarının önünde ve babasının karşısında sorumluluğunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Zaman zaman söylemek istediklerini ifade edemediysede bence mutluydu çünkü çok sevdiği babası onun yanında arkadaşlarının karşısındaydı. Ayrıca onu sürekli destekliyordu, daha ne olsun:)
At ayakkabıları (nallar) elden ele gezdi.
Özellikle at binicilerinin kullandığı kamçı üzerinde durduk. Çünkü bir çok balon bu kamçının hayvanı dövmek için kullanıldığını düşünüyordu, oysa bu kamçı tamamen hayvana komut vermek (hadi gidelim) için kullanılıyormuş.
Slaytta da gördüğümüz üzere Ömer'in bir atı varmış, adı AŞKIN
Serkan Bey'in Balonlara sürprizi: İlerleyen günlerde, kendilerine ait at çiftliğine tüm Balonları davet etti. Bizde sevinerek kabul ettik. Yani haberiniz olsun yakında at binmeye gidiyoruz:)


Serkan Bey, Ukba Hanım ve tabii ki Ömer; Ebeveyn Katılımımıza verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Yine bekleriz efendim:)



UÇAN BALONLAR ÖMER VE SERKAN BEY İLE EBEVEYN KATILIMLARINA BAŞLADI

Evet sevgili velilerim 2009/2010 eğitim öğretim yılının ilk ebeveyn katılımını yaptık.Bugün Ömer bize ailesinin desteğiyle hazırladığı projesini babası Serkan Bey'in yardımıyla sundu.
Ömer'in projesi ATLAR idi. Ömer ve babası yanlarında projelerini anlatmakta kolaylık sağlayacak, dolayısıyla Balonların kavramasına da yardımcı olacak resimler,at binerken mutlaka giyilmesi gereken kask, veee atların ayakkabılarını yani nal getirmişler.





























KIZLAR HAVUZDA

Ece yanıma gelerek; biraz sitemli ''Öğretmenim sen geçen hafta havuzda bizim resimlerimizi hiç çekmemişsin, bilgisayarada koymamışsın'' :)dedi
Evet geçen haftadan bu yana fotoğraf makinasıyla ilgili problem yaşıyorum, dolayısıyla elimde blgumuzda yayınlayacak resimde olmuyor. Fotoğraf makinamla zaman zaman resim çekebilsemde diğer zamanlarda arıza nedeniyle görüntü alamıyorum.
Örneğin bu hafta havuzda kızları çekebildim ama erkekleri çekmek istediğimde yine arıza verdi.














26 Ekim 2009 Pazartesi

EĞİTİM SETİMİZİN 1. SAYISINI BİTİRDİK

Sevgili Velilerim, eğitim setimizin birinci sayısını bitirdik ve bildiğiniz üzere evlerinize gönderdim. Derginin içerisinde Aile Katılım sayfası var, bu sayfaları evde çocuğunuzla birlikte yapabilirsiniz.Yine bazı öğrencilerimin çalışılmamış eksik sayfaları var, bu eksik sayfalar öğrencimin okula gelemediği günler çalışılmış sayfalar. Çalışılmamış sayfaları biraz rehberlik ettiğinizde kolayca tamamlayacaklardır.
Örneğin Şevval bir hafta okula gelemediği için eksiği fazla.
Yine Hikmet Sami, Eren Başer'inde eksik sayfaları var.

25 Ekim 2009 Pazar

PAYLAŞILAMAYAN PASTEL BOYA:)

Balonlarım artık paylaşmayı öğreniyorlar derken şu görüntülere bir bakar mısınız?:):)
Bu mavi renkli kutusu olan pastel boyadan herkese yetecek kadar olmasına rağmen Sefa Güneş, Yiğit, ve Ahmet Selim arasında bir anlaşmazlık yaşandı.
Pastel boya kimde mi kaldı?
BENDE:):) (Çünkü müdahale etmek durumunda kaldım:)









ARHAN PAYLAŞIYOR

Arhan getirdiği armutları paylaşırken...


22 Ekim 2009 Perşembe

TEŞEKKÜRLER

İtfaiye görevlisi arkadaşların bizi karşılaması, bizimle ilgilenmesi, bizleri bilgilendirmesi gerçekten bizleri çok memnun etti. Bir kezde buradan kendilerine ilgileri ve sabırları için çok teşekkür ederim.


ŞİMDİ BİRAZ SOHBET EDELİM

Evde çakmak, kibrit, aygazla vs. oynarsak neler olurmuş? Pikniğe gittiğimizde yaktığımız ateşi söndürmezsek ne olur? Sefa Sağlam ''oymana cigaya ataysak ta yangın oluy diymi ''














ARAMA KURTARMA KÖPEKLERİ; GÜMÜŞ VE PRENSES








Son olarak Ayşegül Hocam ve öğretmen ablayla birlikte birde biz deneyelim dedik. Böylelikle yükseklik korkumla yüzleşmiş olacaktım. Ama 30m. den sonra devam edemedik:):)

























Bakalım bu merdiven bizi ne kadar yükseğe çıkaracak. Taaaaaam 70m:)
şaka şaka çocukların bu merdivenle bir kamyon boyu yükselmesine izin verdik.





Ah Şevval ve gözlükleri:):)