30 Mayıs 2011 Pazartesi

Uçan Balonlar bu şirin pozu sizler için verdi:):)
OKULUMUZUN YILSONU SERGİSİNİ, OKUL TANITIMINI SERDİVAN ALIŞ VERİŞ MERKEZİNDE İKİ GÜN SÜREN ETKİNLİKLERLE GERÇEKLEŞTİRDİK
Öğrencilerimizin yıl içerisinde yaptığı sanat etkinlikleri standlardaki yerini aldı.
Elektronik atıkların çöp olmadığı ve doğaya rastgele atılmaması gerektiği mesajını yaptığımız robot ve nesli tükenmiş olan  dinazorlarla verdik.
Bu tanıtım gününün organizasyonunda emeği geçen tüm EHDA EĞİTİM KURUMLARI çalışanlarına ve sergimizi gezmeye gelen tüm velilerimize buradan teşekkür ederiz.
Alper'ciğimin sünnet cemiyetindeydim.
Dün gece öğrencim ALPER ve abisi BERKAY çok hoş ve şık bir törenle küçük  delikanlılığa adım attı.
KARAER ailesine evlatlarının daha bir çok güzel günlerini görmelerini gönülden diliyorum.

26 Mayıs 2011 Perşembe

DRAMA YAPTIK

Bir zamanlar yemyeşil bir orman varmış,bu ormanda koccamaan ağaçlar varmış, bu ağaçlar kuşların,sincapların ve daha bir çok hayvanın eviymiş.Ağaçların rüzgarda yavaş yavaş dalları ve yaprakları  sallanırmış.

 Kelebekler ağaçların arasında neşe ile uçuşurmuş.
 Ama günlerden birgün kötü kalpli bir oduncu gelmiiiş, hiç acımadan ağaçları elindeki baltasıyla tak tak kesmiş.O günden sonra kuşlar, sincaplar vs. evsiz kalmış. Orman artık yemyeşil değilmiş.



Ormandaki hayvanlar güzel yuvalarını kaybettikleri için öyle üzgün, öyle üzgünmüş ki sormayın.
Ama Uçan Balonlar diye bir sınıfta iyi kalpli öğrenciler varmış.Onlar bu olayı duymuş, çok üzülmüşler.Bu ormanı eski haline döndürmek için aralarında karar almışlar, doğruca ormana gitmişler ve orada bulunan  ağaçlara, bitkilere su vermişler, yeni ağaç fidanları dikmişler.




 Ağaçlar yavaş yavaş büyümüş büyümüş, orman eski günlerine geri dönmüüüüş:)
Balonlar bu oyunu başarıyla canlandırdı, üstelikte pek keyif aldılar.
AFFERİN Mİ BALONLARA?

24 Mayıs 2011 Salı

Bugün Balonlar ilk kez 7 kişi olarak havuza girdiler.Kalabalık olduklarından kendileride havuzda oldukça eğlendi.Bir ara yüzme dersini izlemeye gittim,çığlıklar, kahkahalar, birbirlerine yaptıkları su şakaları görmeliydiniz, çok eğlendikleri belliydi:)














 8-9-10 RALAMLARINI TANIDIK, YAZI TAHTASI ÜZERİNDE YAZMA ÇALIŞMALARI YAPTIK










Bu tatlı küçük hanımlar hamburgerlerini bitirmiş d,e ikinci kez istiyorlarmış.Bu isteklerini Canan Cicianneye kendilerinin ifade etmesini istedim.
''Cicianne bitane dahaaa'':):):) dediler.

Çok tatlılar öyle değil mi?:)