23 Ekim 2007 Salı

Bu çok başarılı, eğitici ve öğretici Ebeveyn Katılımı için Ferda Hanıma tüm sınıfım, velilerim ve şahsım adına çok teşekkür ederiz. En kısa zamanda kendisini tekrar Ebeveyn Katılımı için sınıfımıza bekliyoruz.

2 yorum:

  1. hmm, daha jelatinlerle renklerin birlesimini ogrendiginizi, parmaklarin isimlerini ve lastik numarasini, aslinda dolu gordugumuz bir kapta, daha baska seylere yer olabileceginin deneyini vs eklemediginiz halde blogunuzun bir sayfasi dolmus da diger sayfaya bile gecmis.

    esimi ve sizi tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. :) Günümü sizlerle birlikte geçirmek benim için zevkti...

    Su dolu leğenin içine giren ters çevrilmiş bardağın içindeki kağıdın ıslanmadığını gören çocukların yüzündeki ifadeyi görmeliydiniz.. Berra'nın ağzı resmen açılıp kaldı hayretten :)
    Bardağı doldurup ağzına kağıt kapatıp ters çevirdiğimde altından elimi çekersem ne olacağını sorduğumda hep bir ağızdan su dökülür dediler ama öyle olmadı...
    Fizik kurallarını ispatlamak için kullanılan bu deneyler çocuklarımız için olaylara belli kalıplar çerçevesinde bakmamayı, her şeyin göründüğü gibi veya sanıldığı gibi olmadığının da ispatı olmuştur umarım.
    Maşallah hepsi de çok ilgiliydi. Yapılan deneyler esnasında Ömer'in tahmin ve tespitleri beni çok şaşırttı, zeki çocuk maşallah. Bilal ise "adam gibi adam" derler ya, öyle işte maşallah, güler yüzlü ama yeri gelince ağırlığını koyan çok tatlı bir çocuk :) Hepsinin isimi de aklımda kalmadı ki, Rana kıpır kıpır yerinde duramadı. Nercis ise öğretmeni getirdiği kitabı ebeveyn katılımı olduğundan okumadığı için oldukça üzgündü – ama yine de ilgisini çekmeyi başardık diye tahmin ediyorum. Sabihacığım ise beni yanında görmekten ve annesinin sınıfta bir şeyler yapıyor olmasından mutluluk duydu ve sanki bir o kadarda gururlandı. Aktiviteler arasında geçiş yaparken oluşan “saniyelik” denilebilecek boşluklarda birden hareketlenen sınıfı yatıştırmak için Şükriye hanım: eğer uslu durmazsanız, Ferda teyzenizi dinlemezseniz veli katılım gününü iptal ederim, sizlerin annesi de gelemez türünden tehdit-ikazlar ise oldukça etkiliydi.. Anında sakinleşip oturuyorlardı sanki  Sayın veliler, çocuklarımız bizleri bu tür şeyler yaparken yanlarında görmeyi çok istiyor ve bundan mutluluk duyuyorlar.. Hepinize tavsiye ederim ve bizlere böyle fırsatlar verdiğiniz için okul idaresine ve Şükriye Arın hanımefendiye de çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil