12 Kasım 2007 Pazartesi


SEVGİLİ VELİLERİM,SINIF GAZETEMİZ ELİNİZE ULAŞTI.BİRKAÇ VELİMDEN GAZETE HAKKINDA YORUMLARINI ALDIM.OLDUKÇA BEĞENMİŞLER.İLERİKİ GÜNLERDE 2.SAYIYI ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYORUM.2.SAYIMIZDA NELERİ GÖRMEK YADA NELER OLSA DAHA İYİ OLUR SİZCE?FİKİRLERİNİZİ BİR ŞEKİLDE BANA İLETİRSENİZ İÇERİK HAKKINDA YENİLİKLERE GİDEBİLİRİM.TEŞEKKÜRLER...

ŞÜKRİYE ARIN

5 yorum:

  1. gazeteyi daha once okulda asili durdugu surecte gormus ve okumus olmamiza ragmen, kizimin cantasindan cikinca bastan sona tekrar okuduk. evde de salonumuzda takvimin hemen altina astik, duvar gazetsi gibi oldu. ara ara diger tarafini ceviriyoruz. elinize saglik.

    mesela en hosumuza giden koselerden birisi anket kosesi ismini verdiginiz bolum. cocuklarin verdigi cevaplar bize cok ilginc geliyor. belki bu gibi kisimlar cogaltilabilir.

    sonra gun icerisinde mutlaka cok entrasan laflar cikiyordur cocuklardan. bir soruya verilen cevap seklinde degil de, kendiliginden cikan bu laflardan bazi ornekler de konabilir.

    ogrendiginiz sarkilari, oyunlari, kavramlari vs yazmissiniz. bunlardan cocuklarin hatirladiklari icin bir problem yok, ama hatirlayamadiklari zaman oradaki isim sadece bir basliktan baska bir mana icermiyor maalesef. belki bunlar biraz acilabilir. mesela sarkilarin sozleri, oyunlarin nasil oldugu, kavramlarda ozetle ne ogrenildigi gibi. mesela adresimiz ile alakali ne yapildi, bir turlu en ufak bir ipucu alamadim kizimin agzindan.

    tabi bu gibi seyler ise ekstra yuk, ekstra zahmet getirir. bir de bunlarin tumunu aciklamaya kalkmaniz gazetenizde yer problemi dogurabilir. ben sadece gazeteyi okurken nasil olsaydi daha hosuma giderdi sorusuna verdigim cevaplari sizinle paylastim. yoksa mevcut haliyle de zaten begeniyoruz.

    bu arada bir A3 kagidi ortadan ikiye katladigimizda A4 boyutunda 4 sayfalik bir brısur sekline geliyor. eger yer problemi olursa belki bu sekilde asilabilir. hatta icice 2 tane A3 koyarak 8 sayfalik bir dergi cikarmak bile mumkun. iki taraf ta renkli basilacagina, 2 A3'ten sadece birinin bir yuzu renkli basilarak maliyet artmadan bu problem cozulebilir. renkli olan kisim da on ve arka kapaklara denk getirildiginde cok guzel olur diye dusunuyorum.

    dedigim gibi, bunlar benim aklima gelenler. siz sordunuz diye soyledim. mevcut hali ile de cok begendik, ve yapmak istediklerinizle ilgili bize dusen gorevler varsa, seve seve yapariz.

    harcadiginiz emekleriniz icin tesekkurler...

    YanıtlaSil
  2. Şükriye hocam;Gazete gerçekten çok başarılı olmuş.Resimde olması çok hoş. Resimlere ve çocukların enteresan diyaloglarını içeren bölümlere daha fazla yer ayırırsanız çok sevinirim.Nihan

    YanıtlaSil
  3. sınıf gazetemiz hakkındaki yorumlarınızı okudum ikinci sayıda bunları gözönünde bulundurarak bir çalışma yapacağım.

    YanıtlaSil
  4. Bence de gazetenin en eğlenceli kısmı sorulan soruya çocukların yorumlarının KENDİ SÖYLEYİŞ ŞEKİLLERİYLE verildiği kısımdı.Bu bölüm mutlaka devam etmeli.Çocukların size sorduğu en enteresan sorular da eklenebilir.Çalışmalarınızı taktirle takip ediyoruz.Çok teşekkürler...

    YanıtlaSil