20 Şubat 2008 Çarşamba

TARIK PAYLAŞIM GÜNÜNDE ARKADAŞLARINA BALON GETİRMİŞ




Tarık Sertvuran arkadaşlarına paylaşım günü için balon getirmiş. Bizim uçan balonları görmeliydiniz o kadar mutlu oldular ki.

Hepsi balonlarını şişirmeye çalıştı, bazıları şişirmeyi bir türlü başaramıyordu. Önce biraz şişirip tekrar şişirmek için nefes aldıklarında balonun içindeki hava kendi yanaklarını şişiriyordu. Çok komik gözüküyorlardı. Benden yardım isteyenlerde oldu ama maalesef bende balon şişiremem. (Annesi artık Tarık'ı merak etmeyin hiç bir sıkıntısı yok)

2 yorum:

  1. SÜKRİYE HANIM,Tarık okulda nasıldır bilmem ama evde gayet hoşnut gözukuyor,taki servısı gorene kadar.Ondan sonra gözyaşları başlıyor.Tıpkı Türk filmindeki ayrılık sahneleri gibi bakalım yarın ne olacak?İYİ GECELER(laf aramızda balonu şişirmeyişinize biraz bozulmuş)

    YanıtlaSil
  2. Oya Hanım sınıfta benimleyken bir sorun yok. Bu gün Ayşe öğretmene İngilizce dersine gidiyorlardı, gözler dolmuş 'Öğretmenim oraya neden didiyoz çimdi'diye sordu.Bende şimdi orda ders yapacaksınız biraz sonra bitecek ben seni sınıfta bekliyorum dedim, koşa koşa gitti:)

    YanıtlaSil