15 Nisan 2008 Salı

BEREKET ŞİŞELERİMİZ NASIL OLMUŞ?

Önce şişelerin içerisine pirinç, bulgur, mercimek doldurduk
Tabi bu doldurma işlemi sırasında sınıfın ne hale geldiği hepinizce malum:) Cicianne sınıfımızı akşamları süpürürken, gün ortasında süpürmek zorunda kaldı. Bilmem anlatabildim mi?


5 yorum:

  1. O kadar minik şişeleri doldurabiliyor olmaları bence büyük başarı.Başlarında sizin gibi öğretmenleri olduktan sonra yapamıyacakları yok gibi görünüyor.Ellerinize sağlık.Eee bizde güle güle kullanalım diyebilirmiyiz hocam.Duyduğum kadarıyla bu anneler günü hediyesi olacakmış.Bunu benim kulağıma minik balanlarınızdan biri fısıldadı da!..Doğrumudur hocam?

    YanıtlaSil
  2. Bence çocuklarınızı hafife almamalısınız, onlar kendi başlarına bir çok işin üstesinden gelebilirler. Örneğin Ebrar eğer etrafında yardım edecek kimse bulamazsa ayakkabılarını pekala giyebiliyor, ama yanından birisi kazara geçiyorsa hemen ondan yardım istiyor. Bazen bu beş yaşındaki minikler bizi iyi kullanıyorlar diye düşünüyorum:)
    Balonum kulağınıza ne söylemişse doğrudur:)

    YanıtlaSil
  3. Ebrar Maaşallah güzel konuşuyor, dönem başında bu kadar anlatamıyordu sanırım veya belkide çekiniyordu bilemiyorum.. Geçenlerde Sabiha'yı almaya geldiğimde ayakkabısını giyememiş, oradaki cicianneye bunu söylüyordu: "Been ayakkabımı giyemioum, ayakkabımı giydiğiir misinn"

    YanıtlaSil
  4. Ebrar birinci dönemi sadece tuvalet ve su ihtiyacını söyleyerek geçirdi desem abartmış olmam sanırım, ama artık o da diğer arkadaşları gibi kendini ifade edebiliyor. Bu duruma devam ettiği İzçem'in katkılarının yanı sıra Balonlarımın katkısıda büyük diye düşünüyorum.
    Örneğin birinci dönem bir gün Kutay yanıma gelerek (gözleri parlamış bir şekilde) Öğretmenin Ebrar Kutay dedi, Kutay dedi, demişti:)

    YanıtlaSil
  5. BAHACANA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUZ.

    YanıtlaSil