9 Nisan 2008 Çarşamba

BURASI ANKARA'DAKİ HARİKALAR DİYARI

Bu resimler kızımın geçen hafta sınıf arkadaşları ve öğretmenleri ile gittiği Ankara'dan. Ankara'da büyükçe bir harikalar diyarı var. Bunun bir benzeride İzmit'te varmış ben görmedim, Ankara'dakinin biraz daha küçüğüymüş. Sene sonu gelmeden Balonlarım ve değerli velileriyle buraya bir gezi yapabilsek ne güzel olurdu. Ne dersiniz?



7 yorum:

  1. bence çok eğlenceli olur.insallah diğer annelerde olumlu bakar.

    YanıtlaSil
  2. buarada ben oya;şükriye hanım yorum gnderirken hangi şıkkı işaretleyelim.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Ankara'daki harikalar diyarına çocuklarla gitmiştik,güzel bir yerdi.
    Konumu ve nasıl bir yer olduğu hakkında fikir vermesi açısından internetten
    İzmit-Harikalar diyarına ait bir kaç resim buldum-
    Resimler 1
    Resimler 2
    Heykellerin etrafındaki kırmızı-beyaz bantlar haricinde fena bir yer değil gibi...
    Ancak çocuklar için yapılmış heykellere erişimi neden kısıtlarlar ki...

    Yine internette harikalar diyarına ait resim bakarken KindyROO isimli bir yerden çok beğenilerek bahsedildiğini gördüm.
    Ankara ve İstanbul'da yerleri varmış. 1 saatlik seanslar halinde çocuklarla eğitici aktivite yapıyorlar anladığım kadarıyla.
    Gitme imkanı olanlar veya incelemek isteyenler için linki yukarıda vermiştim.
    Internetten ücretsiz deneme için de başvuru yapılabiliyor, uygun tarihte onlar size randevu veriyorlar ve siz de çocuğunuzu alıp gidebiliyorsunuz.
    [tüm bunları da
    bu adresteki blogdan
    ve
    bu web sayfasından
    öğrendim :)..
    blog sayfası bayağı bir "janjanlı" sayfanın ortalarına doğru inerseniz kindyroo'dan bahsedilen yeri okuyabilir ve resimleri görebilirsiniz.]

    Bu arada, Kindyroo'dan İzmit harikalar diyarına bir alternatif olsun diye bahsetmedim. Sadece denk geldi ve haberiniz olsun diye paylaştım.

    YanıtlaSil
  4. Oya Hanım isimsiz kutucuğunu işaretlemeniz yeterli

    Tabi isminizi alta eklemeniz gerekli

    YanıtlaSil
  5. Hocam biz yaklaşık 1ay önce bu İzmitteki harikalar diyarına Azrayı götürmüştük Azra kendini kaybetti onun hızına yetişebilmek için bizde bihayli yorulduk.Hatta körfeze sıfır olduğu için ogün bihayli rüzgarlıydı çok enteresanki o hava bizi çarptı ama Azrayı nasıl olduysa çarpmadı.Çoçuklar için büyülü bir ortam olmaklaberaber bizde çok beğendik.Üstelik orada aynı zamanda piknik yapma olanağı bile var hocam.Böyle bir projeyi hayata geçirmekle hem bizim hemde çocuklarımız için harikalar diyarında harika bir gün olacağına hiç şüphem yok.Bu konuya bir el atarsanız çok iyi olur hocam.Çoğunluk evet derse hemen organizasyonu yapalım.

    YanıtlaSil
  6. Zübeyde Hanım, sözlerinizden şuan için rüzgarlı olabileceğini düşünerek Harikalar diyarına gitmek erken olur manasını çıkarıyorum. mayıs ayıda okulumuzun etkinlikleri açısından yoğun geçecek, ama haziran ayının ilk haftası gibi gidelim,sizin için bir mahsuru yoksa ön araştırma yapabilir misiniz? Teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. bncede süper ya

    YanıtlaSil