23 Nisan 2008 Çarşamba

Zübeyde Hanım elimde kıyafetler çocukların üzerindeyken çekilmiş daha güzel resimler var ama sürpriz olsun diye yayınlamıyorum



4 yorum:

  1. ooo hocam kıyafetlerimiz pırıl pırıl göz alıcı olmuş.Çok güzel görünüyor.Ama biraz giydirmek zahmetli uğraştıracak mı ne?Bu konuda size yardımcı olmamız gerekiyor.

    YanıtlaSil
  2. Şükriye hocam kıyafetleri yeni gördüm çok güzel gerçekten;ama bunların dışarda,günlük hayatta giyilmeyeceğini İreme söyler misiniz? Yoksa irem bu kıyafeti dışarıda da giymeye kalkar.Sonra uzaylı İrem diye adı çıkabilir.

    YanıtlaSil
  3. Kıyafetlerimiz gerçekten güzel oldu, bakın bu kıyafetlerin günlük hayatta giyilmeme konusunu atlamışız, hemen bir yarım daire olup oturarak bu konuya eğilelim:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba arkadaşlar ben Berra nın annesi Hülya ölen arkadaşımız benim yakın arkadaşımın çok yakın tanıdığı allah geride kalana büyük sabır versin.Etkilenmemek elde değil herşey Allahın takdiri herşeyin hayırlısını yaşar görürüz inşallah herşeyin başı sağlık sıhat allah hayırlı ömürler versin hepimize görüşmek üzere hoşçakalın.

    YanıtlaSil