19 Aralık 2008 Cuma

DÖKÜLMEYEN SU DENEYİ


5 yorum:

  1. Ayşe Sabiha'nın babasına çocuklar adına çok teşekkür ederiz. Gerçekten çok emek harcanmış ve her çalışma çocuklar için bir öğrenme oluşturmuş. Ayşe KOYUNCUGİL

    YanıtlaSil
  2. boyle bir imkan verildigi icin ben tesekkur ederim. surasi da bir gercek ki ben cocuklardan daha cok eglendim.

    ben de esime bir kez de buradan tesekkur etmek istiyorum. ufak bebegimiz oldugundan kendisi bebegi birakip veli katilimina gidemeyince, beni gonderdi. ama kendisi gitse yorulacagindan daha fazla yoruldu. o parasut icin benim parcalari kesip hazirlamam aksami bulunca, bir dikis makinesi olmadigi halde sabah 6'ya kadar oturup parasutu dikerek sabaha yetistirdi. daha cok sey var ama sadece bu bile yeterli.

    ikinci bir tesekkur de sukriye hanima. tecrubesi ve yerinde mudahaleleriyle isimi kolaylastiran, zorda kalabilecegim durumlari onceden gorup engelleyen sinif ogretmenimize tesekkur ederim. elbette sukriye hanimla beraber ogretmen ablamiza da tesekkur ederim.

    ucuncu bir tesekkur de cocuklarin anne-babalarina etmek istiyorum. cocuklarin hepsi birbirinden guzel, hepsi birbirinden akilli, hepsi birbirinden tatli. kendisini kaptirinca aralarinda bu dunyayi unutuyor insan. gelecegimiz icin boylesi kaliteli insanlar yetistirdiginiz icin sizlere de tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  3. Mehmet bey ve Ferda hanım ellerinize Yüreğinize sağlık.Şükriye öğrt anlattı.Bende sabırla dinledim ki sizler bir Anne baba olarak sabırla her şeylerini yapmışsınız.Üşenmeden çokta yararlı olmuş. Ben o akşam nöbetçi öğretmendim. Bana bile anlattılar.Ben de kendi çocuklarıma uyguladım.Bazılarını.Çocuklarım küçük çünkü.Böyle Anne baba Allah bütün çocukların başına versin. Şükriye hocam başarılarınızın devamını dilerim.Gülten öğrt.

    YanıtlaSil
  4. Ferda Hanım ve Mehmet Bey ben de sizlere çok teşekkür ediyorum. Zehra blogdaki resimlere bakarak yapılanları tek tek anlattı. Çok mutlu olmuş. İş yerinde arkadaşlarımız da gördüler ve bir babanın çocuğunun eğitimine verdiği önemi hem şaşkınlık hem de takdirle karşıladılar. Tüm babalara örnek olmasını temenni ediyorum. Ayşe Kurt

    YanıtlaSil
  5. Gulten hocam,
    iltifatlariniz icin tesekkur ederiz. bu arada elbette usenmeyecegiz, cocuklarimiza da usenirsek, neyi tam manasiyla yapabiliriz ki? cocuklarin size de anlatmalari, yani unutmayip etkilenip paylasmak istemeleri bizim icin cok sevindirici.

    Ayse Hanim,
    sizin isiniz de cocuklarla, hatta ozel durumlari olan cocuklarla alakali oldugu icin, is yerinizdeki arkadaslarinizin takdirleri bizim icin iki kere kiymetli. iltifatlariniz icin tesekkur ederiz.

    YanıtlaSil