19 Aralık 2008 Cuma

SEVGİLİ UÇAN BALON VELİLERİ, ÇITA YÜKSELDİ:)

Sevgili Uçan Balonlar velileri,Mehmet Bey Ebeveyn Katılımında çıtayı yükseltti gördüğünüz gibi:)Çocuklara eğlenerek öğretti.Çocuklarla iletişimi,hakimiyeti,gayet iyiydi.Üstüne son derece hazırlıklı gelmiş olması çok başarılı bir ebeveyn katılımı yapmasına neden oldu.Bu arada Ferda Hanım'ada evden verdiği destek için çok teşekkür ederiz.Ben başarının yarısını sizler ve şahsım adına Ferda Hanım'a veriyorum.Elinize emeğinize sağlık Ferda Hanım.
Şimdi bundan sonra ne olacak? Çocuklarınız sizin katıldığınız bir Ebeveyn katılımını, hikayeyle geçiştirmeye çalıştığınızda, (tecrübeyle sabit:) sizi deney yapmanız,kukla oynatmanız,yeni oyun oynatmanız vs. vs. sıkıştırarak zor durumda bırakacak.Haberiniz olsun:)

Bu arada Mehmet Bey'in yaptırdığı bir deney (ateşin yanması için havaya ihtiyacı var)ve çocuklara getirdiği hediyeler de vardı ki; onuda dün gece güncelleme işi geç vakitlere kadar sürdüğünden yayınlayamadım.Yani diyeceğim o ki durum bundan ibaret.Gerisini artık size bırakıyorum:)Haftaya Perşembe günü Ayşe Koyuncugil (Asya'nın annesi) Ebeveyn katılımında bizimle birlikte olacak.

Son olarak Mehmet Bey'e Ebeveyn katılımımıza geldiği ve birbirinden eğlenceli,eğtici etkinlikler yaptırdığı için Balonlarım ve sahsım adına teşekkür ederim. Elinize, emeğinize sağlık.
Tekrar bekleriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder