21 Mart 2009 Cumartesi

KAHVALTILI TOPLANTIMIZI YAPTIK

Toplantımıza 8 velim katıldı. Kısaca katılım sayısı azdı:(





10 yorum:

  1. Şükriye hocam sizi göremiyorum. Velilerinizin arasın da!Dur bakayım aaaa şu ortadaki yeni imajlı olan sizmisiniz yoksa.Tanıyamadım yakışmış hayırlı olsun.Desenize Altın Çocuk Anaokulu imaj değiştiriyor.Gülten öğretmen.

    YanıtlaSil
  2. Şükriye hocam ben bugün kahvaltıya katılmak çok istedim ama kızıma bakıcak kimse yoktu,ondan sebep gelemedim.Hülya hanım`la toplantı hakkında gorustum sizinlede insallah hafta içi gelip görüşmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Nalan Hanım, hafta içi bir gün bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. şükriye hanım;bende kahvaltıya katılamadım.kayınvalidemler ümreden bu gece gelecekler onun telaşı vardı.Buarada yeni imajınız farklı olmuş sarışın olmanıza alışmıştık.Amainsanların değişikliğe ihtiyaç duyarlar.Gülegüle kullanın...

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Oya hanım, Tarık'ın gösteri kıyafetlerini bie ara konuşalım sizinle...

    YanıtlaSil
  6. Mürvet Hanım
    , Bahar'ın yılsonu gösteri kıyafetini siznle konuşalım bir ara...

    YanıtlaSil
  7. Şükriye Hanım'ı gördüğümüzde biz de bir an tanıyamadık ama çok yakışmış di mi. Toplantımızda çok güzeldi. Kendi adıma iyiki gitmişim dedim. Sık sık okula gidemediğim için velilerle de faydalı paylaşımlarımız oldu. Ayşe KOYUNCUGİL

    YanıtlaSil
  8. Ayşe Hanım,Saç rengime bakıldığında ne kadar cesaretliyim öyle değil mi? :)

    YanıtlaSil
  9. Şükriye Hocam toplantıda anladık ki önümüzdeki iki ay çok yoğun geçecek. Tatlı telaşlar bunlar. Çocuklarımızın okul öncesi dönemine ait çok özel anıları olacak inşaallah. Bunda sizin de çok büyük katkınız olacak. Şimdiden hepimize kolay gelsin..
    Ayşe KURT

    YanıtlaSil
  10. Evet Ayşe Hanım, Nisan ayı biraz hareketli geçecek,Mayıs ayı da öyle...
    Amacımız çok güzel,Anneler Gününü kutlayacağız, İyilik ve Merhamet adına hayırlı bir iş yapacağız, her türlü yorgunluğa değer diye düşünüyorum.Düşünsenize sizlerle birlikte çorbada benim küçücük Balonlarımın da tuzu olacak:)

    YanıtlaSil