25 Ekim 2009 Pazar

PAYLAŞILAMAYAN PASTEL BOYA:)

Balonlarım artık paylaşmayı öğreniyorlar derken şu görüntülere bir bakar mısınız?:):)
Bu mavi renkli kutusu olan pastel boyadan herkese yetecek kadar olmasına rağmen Sefa Güneş, Yiğit, ve Ahmet Selim arasında bir anlaşmazlık yaşandı.
Pastel boya kimde mi kaldı?
BENDE:):) (Çünkü müdahale etmek durumunda kaldım:)









6 yorum:

  1. yalamazlar.... çok şeker görünüyorlar..:))

    YanıtlaSil
  2. hocam bu kareyi selim e gösterdim ve çok üzüldüğümü söyledim o da boya benimdi dedi ve bir daha yapmayacağını söyledi

    YanıtlaSil
  3. sefa güneş çabuk pes etmiş gibi görünüyor :( söz konusu boya ve özellikle mavi( sefa ya göre erkek rengi) olunca bu durum kaçınılmaz oluyor. tek çocuk olmasından kaynaklandığını düşündüğümüz bu durumu umarız çabuk geçer .

    YanıtlaSil
  4. Havva hanım,Sefa bu anlaşmazlığa durduk yerde dahil oldu (nerede hareket orada Sefa:),çünkü boya Ahmet Selim'le Yiğit arasında bir anlaşmazlık konusuydu.Sonrada Sefa bıraktı ve işine baktı.

    Halime hanım, Ahmet Selim'in yanlış davranşı farketmesi beni sevindiriyor.Ben O'na güveniyorum, bir daha yapmamaya çalışacaktır.

    Feyza hanım, diğer açıdan bakıldığında gerçekten sevimli görünüyorlardı.Bu nedenle bende hemen müdahale etmedim,bir süre onları izledim, sonrada fotoğraflarını çekmek geldi aklıma, çok tatlılar ya:))

    YanıtlaSil
  5. sefa arkadaşlarının kavgasını ayırmak istediği için karıştığını söyledi.Bu arada sefa nın rahatsızlığı devam ettiği için yine biraz ara vermek zorunda kaldık:(

    YanıtlaSil
  6. şükriye hanım,yavrularımızın okuldaki her haline tanıklık ediyoruz sayenizde.. Çok teşekkür ederim. Halimeciğim endişelenme, paylaşmayı biliyor yavrularımız, arada sırada olur böyle şeyler:))kaldı ki bazen biz yetişkenler bile elden ele çekiştirmiyoruz ama zorlanabiliyoruz paylaşmak konusunda.
    benim küçücük sefa'm da ayırmaya kalkmış baksanıza:)) şekerim benim. çok çok öpüyorum havva hanım...

    YanıtlaSil