27 Ekim 2009 Salı

Serkan Bey, Ömer'i sunumunu yapabilmesi için sürekli olarak yüreklendirdi.Böylece Ömer arkadaşlarının önünde ve babasının karşısında sorumluluğunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Zaman zaman söylemek istediklerini ifade edemediysede bence mutluydu çünkü çok sevdiği babası onun yanında arkadaşlarının karşısındaydı. Ayrıca onu sürekli destekliyordu, daha ne olsun:)
At ayakkabıları (nallar) elden ele gezdi.
Özellikle at binicilerinin kullandığı kamçı üzerinde durduk. Çünkü bir çok balon bu kamçının hayvanı dövmek için kullanıldığını düşünüyordu, oysa bu kamçı tamamen hayvana komut vermek (hadi gidelim) için kullanılıyormuş.
Slaytta da gördüğümüz üzere Ömer'in bir atı varmış, adı AŞKIN
Serkan Bey'in Balonlara sürprizi: İlerleyen günlerde, kendilerine ait at çiftliğine tüm Balonları davet etti. Bizde sevinerek kabul ettik. Yani haberiniz olsun yakında at binmeye gidiyoruz:)


Serkan Bey, Ukba Hanım ve tabii ki Ömer; Ebeveyn Katılımımıza verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Yine bekleriz efendim:)



1 yorum:

  1. ah Serkan Bey, gecen sene nerelerdeydiniz? hem yaptiginiz sunum, hem de yapmayi dusundugunuz faaliyetler kizimin nasil ilgisini cekerdi... kendisi tam bir at delisi :)

    YanıtlaSil