29 Ekim 2009 Perşembe

TAŞINIYORUM...

Sevgili Velilerim 29 Ekim resmi tatili fırsat bilerek, uzun zamandır planladığım evimi taşıma işlemini kısmetse bugün gerçekleştiriyorum. Yeni evimde bir süre internet ortamı bulamayacağım. Bu nedenle blogumuzu güncelleyemeyeceğim. Ancak bulabildiğim her internet ortamını değerlendireceğime emin olabilirsiniz. (konu, komşu, interneti:):)
Yani siz yinede bloga girmeye devam edip, yorumlarınızı bırakın derim ben; kimbilir belkide çok kısa süre içerisindede internete kavuşabilirim:)

Şükriye ARIN

8 yorum:

  1. Sukriye Hanim,

    yeni evinizin bize mesafesi yurume ile 10 dk surmez, arabayla 1.5 dk... ailecek buyrun, blogunuzu bizde guncelleyin. hem cay icer sohbet ederiz, hem blogunuz surekli guncel kalir, hem de Sabiha hasret giderir.

    bu arada tasinma ile ilgili bir yardimimiz olabilecekse, bunu da mutlaka soyleyin.

    selamlar...

    YanıtlaSil
  2. Allah kolaylık versin,şükriye hanım.ev taşımak zordur. :) güle güle oturun....(yüsra sakoğlu-zahidenin annesi)

    YanıtlaSil
  3. Taşınmak çok yorucu bir iş:(
    Kolay gelsin.Yeni evinizde mutlu
    ve huzurlu olmanız dileğiyle...
    Vesile USLU

    YanıtlaSil
  4. ALLAH KOLAYLIK VERSİN HOCAM TAŞINMAK ZOR İŞ

    YanıtlaSil
  5. Şükriye hanımcım,
    Bu yazıyı çoktandır yazacaktım ama hani belki çocuğumuz sizin sınıfınızda idi diye yanlış anlaşılabilir diye yazmadım… Şimdi böyle bir durum olmadığına göre yazayım : )

    Sizle görüşmelere geldiğimizde çocuğumuzla ilgili bir şey sorup ardından sizin yorumlarınızla birlikte buna ilave başka konular ve sorumuza cevap almak ne güzel bir nimet idi. Çocuktan ve çocuğun okulundan velinin uzak bırakılmaması ne güzel.

    İletişime ve kendinizi geliştirmeye hep açıksınız ve bu da bir eğitimci için çok önemli.

    Çocukları çok güzel analiz edebiliyor ve onlarla harika iletişim kuruyorsunuz. Maşallah.

    Ayrıca yaptırdığınız faaliyetler, etkinlikler bilesiniz ki çok etkili ve kalıcı… Sabiha üzerinde bunları görebiliyoruz. (geri dönüşüme takılmış durumdayız şu aralar, bir ara kilerimiz geri dönüşüm çöpü olmuştu !)
    Etkisi hemen o anda görülmeyebilen etkinliklerin, faaliyetlerin bilgilerine aşina olduklarından aynı veya benzer konuyla daha sonra tekrar karşılaştıklarında daha kolay üstesinden gelebiliyorlar. Ne kadar çok şey yaparlarsa o kadar iyi yani ve siz de bunu yapıyordunuz-yapıyorsunuz.

    Tekrar teşekkür etmek istedim. Allah’da karşınıza çıkartsın.

    YanıtlaSil
  6. yeni eviniz de hayırlı olsun bu arada :) Allah ağız tadıyla, huzur, mutlulukla, oturmayı nasip etsin.

    YanıtlaSil
  7. Ferda Hanım, bu güzel yorumunuza cevap yazmak bugüne kısmet oldu.Öncelikle teşekkür ederim.
    Ben çocuk, öğretmen ve aile işbirliğinin önemimine gerçekten inananlardanım, bu işbirliği karşılıklı güvene ve anlayışa, çözüm odaklı olmaya dayandığında çocuk için herzaman güzel sonuçlar alınır.Sanırım biz sizinle bunu yakalamayı başardık.

    Burada çocuklara atılan ilk tohumlar evde ve çocuğun ileri ki hayatında çevresinde geliştirilerek devam ettirilmediğinde eğitimde maalesef kopukluk yaşanıyor ve çocuk öğrendiklerini bir süre sonra ''nasıl olsa çevremde kimse yapmıyor, annem babam bile'' diye düşünerek rafa kaldırıyor. Sabiha'nın ailesi olarak sizler Sabiha'nın öğrendiklerinin üzerine her zaman birşeyler katmaya çalışmanız ve bunu hakikaten başarabilmenizde çok güzel.Bu anlamda ben de sizi tebrik ederim.
    Daha fazla ne diyebilirm bilemiyorum, bir öğretmenin mezun ettiği öğrencisinin annesinden duyabileceği en güzel sözler yazdıklarınız.Dualarınız ve iyi dilekleriniz için bir kere daha teşekkür ederim.
    Umarım çocuklarınızın tüm eğitim hayatları boyunca herşey gönlünüzce olur.
    Şükriye ARIN

    YanıtlaSil