1 Ocak 2010 Cuma

Sevgili Velilerim, Sizlerinde bildiği gibi Perşembe günü çocuklarınızın çantalarında Farklı düşünme teknikleri ile ilgili soruya verdikleri cevapları gönderdim.(Anne babalar çocuklarına ne söyler?)

Bu soruyu onlara sorduğumda, bir kaçı ''söylediklerimizi kime göndereceksin?'' diye sordular.Anlıyacağınız eğer sizlere göndereceksem sizi memnun edecek cevaplar vereceklerdi.Bu da gerçekçi olmayacak haliyle.
Bu nedenle verdikleri cevaplardan ötürü lütfen onlara kızmayın yada gülmeyin.Hatta yanlarında sesli okumasanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Çünkü bundan sonraki sorulara Balonlarımın verecekleri cevaplar yine aynı samimiyetle verilsin istiyorum.Anlıyacağınız Farklı Düşünme Teknikleri ile ilgili sorular ve cevaplar devam edecek.Bu iki soru biraz da sizleri alıştırmak içindi.Bundan sonra Balonlara biraz acıtacak sorular sormayı planlıyorum.
Çocuklarınızın vereceği cevapları duymaya hazır mısınız?:)
Yorumlarınızı bekliyorum.

3 yorum:

  1. Şükriye hanım merhaba. sefa yiğit perşembe günü okula gelemedi.bizim için hafta sonu ödevimizi paylaşırsanız çok memnun oluruz.!

    YanıtlaSil
  2. Havva hanım Sefanın çantası okulda hazır.yanlış hatırlamıyorsam Sefa'nın güzel yazı defteri okulda.Bu hafta ödevimiz güzel yazı defterine 6 rakamını bir sayfa yazılacak.Bir de çantada (çanta eve geldiğinde yapabilirsiniz)1 ve 2 rakamı çalışma fotokobisi var.
    Selamlar

    YanıtlaSil
  3. ŞÜKRİYE HANIM DÜSÜNME TEKNİKLERİNİ ÇOK BEĞENİYORUM HİKMET SAMİ VE ARKADAŞLARI ÇOK GÜZEL CEVAPLAR VERİYOR. SİZE KATILIYORUM KESİNLİKLE CEVAPLARININ BAŞKALARIYLA PAYLAŞILMASINI İSTEMİYOR. VEDE UTANIYOR. BUNDAN SONRA YANINDA OKUMAMAYA KARAR VERDİM . TAKVİMİNİZDE COK GÜZEL OLMUŞ EN KISA SÜREDE RESİM GÖNDERİYORUM .. İYİ
    SENELER

    YanıtlaSil