16 Mart 2010 Salı

ÖDEVLERİMİZİ SINIF PANOMUZDA SERGİLİYORUZ


5 yorum:

  1. her iki şekilde örüntü ama algı işte nasıl farklılaşıyor, değilmi şükriye hanım?

    YanıtlaSil
  2. Evet Feyza hanım, bazıları üst satırdaki örüntünün devamını alt satıra yaparken, bir çoğu da alt satırda yukarıdaki örüntünün aynısını yapmış.Çocuklar bu ince algıyı farketti biliyor musunuz? :):)

    YanıtlaSil
  3. onların farketmedikleri birşey yok ki şükriye hanım..inanılmaz derecede dikkatliler, sorgulayıcı ve meraklılar. Öyle olsunlar ama başarı detaylarda gizli artık, öğrenmeye de açık olsunlar, sorgulamaya da. Bizler daha basmakalıp bir eğitim sisteminin ürünüyüz ne yazık ki. Ne denirse o!! sorgulamazdık:)) şimdi çocukların iki lafından biri niye?, neden öyle, olmasaydı ne olurdu??

    YanıtlaSil
  4. arhan kurabiye değil hiçbirşey yemiyor okuldan gelince heveslenip kek poğaça yapıyorum her çocuk yer ama bizimki malesef ne yapalım canı sağolsun okuldada biraz daha fazla dikkat ederseniz sevinirim en azından tadına baksın teşekkürlerrrr

    YanıtlaSil
  5. Ceyda Hanım, Arhan hem iştahsız hemde seçici bir çocuk.Ama okulda hiç birşey yemeden aç kalkmasına izin vermiyorum. Sene başına göre yemeği gördüğünde ağlamak yerine yemek yemeye çalışma konusunda en azından çaba gösteriyor.Bu da beni mutlu ediyor.
    Bir takdik geliştirmiş kendince, eğer en sona kalırsa bizde aşağıya inersek, ''yemeğimi bitirdim'' diyerek daha merdivenlerde bizi yetişiyor:)Bunu farkettikten hemen sonra cicianneye yemeğini bitirmeden kalkmasın diyerek dikkat etmesini istedim.

    İştahsız çocuk zor.Allah size kolaylık versin ne diyeyim:)

    YanıtlaSil