28 Ekim 2007 Pazar

Sevincimi sizlerle paylaşmak istiyorum 27 EKİM

Sevgili Velilerim, bu gece saat3.30 gibi 2,5 senedir hiç görmediğim bir tanecik kız kardeşim Emel yurt dışından geliyor, ve ben tüm haftasonumu onunla geçirmeyi umuyorum.Onun da 2003 doğumlu bir kızı var adı Dilara.O nu bir gün okula getirip miniklerimlede tanıştıracağım. Salı akşamı görüşünceye dek hoşçakalın Şükriye ARIN

3 yorum:

  1. su an itibariyle gelmelerine yaklasik 2 saat kalmis. Allah kavustursun diyorum. hasret cok aci bir sey, ama vuslat da o derece tatli... zamanlama da cok guzel olmus, Cumhuriyet bayrami sayesinde 1 gun daha fazladan dolu dolu beraber gecirebilirsiniz.

    Dilara sinifinizdaki miniklerle ayni senenin mahsulu. bu durumda sinifla kaynasmasi muhtemelen cok kolay olacaktir. Dilara okula geldigi gunler onu ogrenciniz kabul ederseniz, Emel Hanimi da o gunlerde ebeveyn katilimina cagirirsiniz, beraber gecirdiginiz zamanlar artar :)

    bu arada sitenizde tekrardan yazilar gormek de cok hos, tesekkur ederiz.

    YanıtlaSil
  2. :) Hoşgeldiniz Emel hanım,benim de birtanecik kardeşim yurt dışında...kavuşmak ne hoş, dolu dolu güzel günler geçirmeniz temennisiyle, hayırlı günler :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu akşam sizinle heyecanımı paylaşmak istiyorum.Yarın "ebeveyn katılımı" sırası bende.Çocukların ilgisini çekecek birşeyler bulmaya çalıştım.Ben ve Musab için eğlenceli olacak.Yarın okula geleceğim için çok seviniyor.Umarım diğer çocuklar için de öyle olur....

    YanıtlaSil