1 Kasım 2007 Perşembe



İki gündür yurt dışından gelen kardeşimin kızı Dilara'da bizimle birlikte, ve sınıfımıza çok güzel adapte oldu. Eğer resimlerde farklı bir çocuk görürseniz bu çocuk kim diye de düşünürseniz işte o Dilara. Rana Dilarayı çok sevdi onu kaynaştırmak içim epeyce uğraştı.

Bu arada Nihal Hanım 'İncili Balık' isminde annesinden izin almadan uzaklaşan bir balığın başına gelenleri anlatan ve çok güzel mesajı olan bir de hikaye okudu. Kendisine çok teşekkür ederiz.

2 yorum:

  1. Sevgili uçan balonlarımızla geçirdiğim vakit benim için çok eğlenceli ve heyecan vericiydi.Şükriye hanım,bizlere böyle bir imkan sunduğunuz için çok teşekkür ederim.Hem bu durum sizin halinizi daha iyi anlamamıza da vesile oluyor.Açık söylemek gerekirse çocuklara nasıl bir faaliyet yaptırabilirim diye araştırırken "nerden çıktı bu iş" diye düşünmüştüm.Ama herkese tavsiye ederim.Yeni bir faaliyet yaparken yada hikaye dinlerken onların gözlerinde oluşan enerji,ışıltı insanı müthiş mutlu ediyor.Şükriye Hanim hem çok keyifli, bir o kadarda zor bir işiniz var.Size kolay gelsin diyor ve tekrar teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil