17 Ekim 2008 Cuma

SERVİS ARAÇLARININ GELİŞİNİ YUMURCAK TV SEYREDEREK BEKLEDİK

İkindi kahvaltısından döndük (ellerimizi tekrar yıkadığımızdan söz etmiyorum artık:)Eve gitmek üzere anne -babaların ve servis araçlarının gelişini Yumurcak tv de çizgi filim izleyerek bekledik.(Yumurcak tv de benim fovorim Adibo ve Kaylue:)


6 yorum:

  1. Kayluu'yu biz de cok seviyoruz :) cok guzel isliyorlar konulari. ve bu cizgi filmi seyrederken, bambaska kulturlerde bile cocuklarin davranislarinin ayni oldugunu goruyorum :) kaylu ve ailesi ornek bir aile, ve insan kendinden de bir seyler bulabiliyor...

    bir de arthur var, onun da zaman zaman cok guzel bolumleri oluyor. mesela gecen sene sabihanin kulagina tup takilmasi durumu varken bundan korkuyordu, ama sonra bu konuyu arthur cizgi filminde oyle guzel aciklayip anlattilar ki, sabihanin zerre korkusu kalmadi. gerci gerek de kalmadi ama o bolumden biz de bir seyler ogrenmistik.

    YanıtlaSil
  2. Azra yumurcak tv nin her karesini zevkle izliyor.Eğlenirken aynı zamanda öğrendiği çok şey olduğuna bende katılıyorum.Günün birinde azra bana develerin susuzluğa çok dayanıklı olduğunu bu nedenle çölde rahatça yolculuk yapabileceğini hatta develerin dikenle bile beslenebileceğinden bahsetmişti.Şaşırarak dinledim onu bütün bunları nereden bildiğini sorunca ona oda yumurcak tv de izlediğini söylemişti.

    YanıtlaSil
  3. O kadar çocuk 1 tane tv den izliyor

    599 ekran bi plazma yada bi projeksiyon cihazı alsanız
    bide ses sistemi ile sinema tadında izletseniz :D

    minik azracık burdan öğrendiklerini hiç unutmaz heralde.

    baksanıza bu minicik tv de bile izleyip neler öğrenmiş :D

    YanıtlaSil
  4. 599 ekran plazma, ses sistemi,projeksiyon cihazı harika olurdu evet:D

    Kim olduğunuzu merak ettik.

    YanıtlaSil
  5. Öğrencilerinizide, velilerinide, sizide tanımam.

    Sadece blogları gezerken çocukları görünce yorum yazmadan geçemek istemedim :)

    Geçerken uğradım yani :P

    YanıtlaSil