4 Aralık 2008 Perşembe

İLHALK KÜTÜPHANESİNDEYDİK

Kütüphanede özellikle oluşturulmuş okul öncesi bölümüne gittik doğruca. Oldukça eğlenceli bir bölüm. Hem oyuncaklar hemde hikaye kitapları var


Herkesin tercihi farklı. Bazıları hikaye kitaplarıyla bazıları ise oyuncaklarla ilgilendi.










6 yorum:

  1. Eren sabah kütüphaneye gitmek istemediğini söylemişti.eve gelince anlatıyor hoşuna gitmiş;oyuncakların olduğunu söyledi onlar heralde ilgisini çekmiş..(Bugün benim bayram kartım geldi hocam size çok teşekkür ederiz)

    YanıtlaSil
  2. Evet bugün Tarık'ta kütüphaneye gitmek istemediğini söyledi. Sanırım daha önce görmedikleri bir yer oluşundan, birde isim (kütüphane) itici gelmiştir diye düşünüyorum.


    Bayram kartınız için Eren'e teşekkür etmelisiniz:)

    YanıtlaSil
  3. Tüm uçan balonlar ailesinin ve Altın Çocuk Ana Okulunun Kurban Bayramını Kutlarım. Ayşe KOYUNCUGİL

    YanıtlaSil
  4. Ayşe Sabiha Bozkurt'un Bayram Hediyesi için Asya adına ben de teşekkür ederim. Çok mutlu olmuş. Çok ince düşünmüşsünüz. Evde ablası ve benle paylaştı. Ayşe KOYUNCUGİL

    YanıtlaSil
  5. Ferda Hanım;
    Ayşe Sabiha'nın bayram hediyesi için Zehra adına teşekkür ediyorum.Eve geldiğimde sevinçle gösterdi hediyesini. Ben de üzerindeki notu okudum ona. Bir süre yazıyı inceledi sonra paketini açıp bana da ikram etti. Bayramların taze zihinlerde böyle tatlı anılarla yerleştirilmesi adına bu ince düşünceniz için tekrar teşekkürler... (Ayşe Kurt)

    YanıtlaSil
  6. minik detaylar cocukların daha çok dikkatini çekiyor değil mi... çukulatalar üzerindeki kağıtları eşim hazırlamıştı ve "kurtlar vadisini" seyrederken kesti [kurtlar vadisi varken gözünü Tv'den ayırmaz]:)
    bayramların hoş anılar olarak kalmasına ufacıcıcık bir katkı olabildiysek ne mutlu...

    bayramınız mübarek olsun , sevgi ve saygılarımızla...

    YanıtlaSil