17 Ekim 2008 Cuma

BİR GÜNÜMÜZÜ BÖYLE GEÇİRDİK




Evet Sevgili velilerim bugünü böyle geçirdik. Her günümüzün bir önceki günden daha farklı olduğunu söylemek isterim. Bu ders programımızla alakalı.Gün boyu fotoğraf makinasıyla dolaştım ama yinede resim yaparken ve servis araçlarına giderken çekim yapmayı atlamışım:(


Blogu güncellemek bu akşam biraz yorucu oldu. Ama neyse bitti. Amacım çocuklarınızın okulda bir günlerini nasıl geçirdikleri ile ilgili bir fikriniz oluşmasıydı.Umarım yararlı olmuştur.Herkese iyi akşamlar








11 yorum:

  1. hafta basinda iki gun ara vermistiniz, bugun bir haftaya bedel icerik katmissiniz bloga... ellerinize saglik. siz icerik ekleyip dururken, ben resimlere bakip, okuyup yetisemedim.
    sagolun, varolun...

    YanıtlaSil
  2. Şükriye Hanım çok teşekkür ederiz. Şu anda Zehra ile bloğu inceliyoruz. Zehra bana resimlerden anlatıyor. Çok mutlu. Böylece okula ait paylaşımlarımız çok daha fazla oluyor. Yanlız ben işten eve geldiğimde Zehra faaliyet çantasını açıp içindekileri biraz karıştırmış. Acaba ödevleri buradan tekrarlayabilir misiniz? İçinde yaprak var mıydı? Ben bir tane görüyorum şu anda. Bir de sağlıklı yaşam kuralları formunu pazartesi geri istemişsiniz, cumartesi-pazar için işaretleyip göndereceğiz sonra her gün gidip gelecek mi bu form? Ayrıca diğer aile katılımında okulunun adını, arkadaşlarını falan Zehra söyleyecek biz yazıp mı göndereceğiz? Bir zahmet açıklayabilirseniz doğru yapalım. Tekrar teşekkür ederiz emekleriniz için. Ayşe Kurt

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık şükriye hanım, bayağı uğraşmışsınız.
    yeni makinenizde hayırlı olsun bu arada.
    Ayşe hanım,
    sağlıklı yaşam kuralları formunun sanırım sol üst köşesinde ... tarihinde geri gönderiniz gibi bir ibare vardı..

    YanıtlaSil
  5. Çantada bir adet yaprak vardı,Sağlıklı yaşam kuralları formu, bu ayın 27 si pazartesi günü geri gönderiniz.(sol üst köşede yazıyor)
    Diğer aile katılımında Zehra söylesin,sizde bir kağıda yazıp gönderin,bakalım tüm arkadaşlarının isimlerini bilecek mi?
    Mir Ahmet'e Bir Ahmet diyenler oluyor:)

    YanıtlaSil
  6. Mehmet Bey bunu sene başında yapmalıydım ama bugüne kısmet oldu.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Ferda Hanım,şimdi daha güzel olmaya başladı blog öyle değil mi?
    Beni düşündüren telefonum heran yanımda oluyor,aniden oluveren durumları çekmek için. Şimdi ne olur olmaz diye fotoğraf makinasıyla dolaşmam gerekecek.

    YanıtlaSil
  8. Ferda Hanım blog imzam nasıl:) yalnız istediğim yere yapıştıramıyorum henüz,zamanla öğrenirim diye umuyorum.

    YanıtlaSil
  9. Bizim sağlıklı yaşam kuralları formumuzun sol üst köşesinde 20 ekim yazıyor da o yüzden şaşırdım. 20 ekim bu pazartesi çünkü. O yüzden anlayamadım. Bir de şunu düzeltelim. Telefon zinciri listesinde benim telefonum 556 ile başlıyor. Oysa 506 olması gerekiyor. Valla dikkatle bakmamışım yeni farkettim. İnşaallah bir tıkanıklığa yol açmamışımdır. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler Şükriye Hanım. (Ayşe Kurt)

    YanıtlaSil
  10. Ayşe Hanım, o formları (aile katılım çalışmasını) geçen hafta göndermeyi planlıyordum sonra vazgeçtim. Bu hafta gönderince de haftaya bana gönderebilmeniz için üzerindeki tarihte değişiklik yapmıştım,sanırım size değişiklik yapılmayan bir form denk gelmiş.

    Telefon zincirinde sizin üstünüzde kim var,numaranızın 506 yla başladığını bildireyim ki bir sorun yaşamayalım.Ben teşekkür ederim,iyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  11. -Ayşe Kurt-
    Listede benim üst sıramda Havvagül Hanım var. Ben de arar bildiririm zaten. Ama diğer velilerin de listelerinde düzeltmeleri iyi olur diye düşüdüm. Size de iyi akşamlar.

    YanıtlaSil